Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Reforma lui Ilie Bolojan, un succes: „Am redus personalul cu 50% și putem funcționa, toate proiectele au continuat”

articol publicat în septembrie 19, 2021

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Judeţean Bihor, a declarat că reducerea personalului instituției la jumătate nu a afectat implementarea proiectelor.

„Am făcut acum mai bine de 6 luni o reducere de 50% a personalului şi am constatat că toate proiectele începute de fosta administraţie au continuat. Nu au fost sincope, iar proiectele bune care au fost generate, de la drumurile judeţene cuprinse în PNDL, la cele pe fonduri europene, au fost continuate.

De asemenea, am început proiecte câştigate şi neîncepute, cum e Cabana de la Vadu Crişului, podul de la Bulz sau alte lucrări. Am generat noi proiecte europene. Gândiţi-vă doar la centurile la care lucrăm, drumul expres Oradea – Arad, parteneriatele cu Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate pentru proiecte în zona montană.

Am generat noi proiecte, de la curăţenie, la gestionarea câinilor, la platformele pentru deşeuri mari, la parcurile industriale. Toate aceste lucrări necesită oameni noi şi la fiecare birou al Direcţiei Tehnice am propus înfiinţarea unui post de inginer debutant de drumuri sau construcţii civile. De asemenea, avem deficit la Compartimentul Fonduri Europene, acolo am propus suplimentarea cu două posturi.

S-a dovedit că putem funcţiona cu 50% din personal, rămânem tot atâţia, plus două posturi. E o creştere de nici măcar 1%. Ultima reorganizare va fi în primăvara anului viitor, când vom putea stabiliza organigrama Consiliului Judeţean”, a declarat Ilie Bolojan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *