Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Veste excelentă dată de Gheorghe Falcă: PNRR va fi semnat pe 23 septembrie, de asta vine Ursula vor der Leyen

articol publicat în septembrie 20, 2021

Gheorghe Falcă, europarlamentarul român, originar din Brad, cu o prestigioasă activitate la Bruxelles, a anunțat că în 23 septembrie, România va semna Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în valoare de 29,2 miliarde euro.

„În 24 septembrie, va fi doamna Ursula von der Leyen în România. Începe un capitol frumos pentru România, pe lângă bugetul european 2021-2027, care aduce în România 50 de miliarde de euro, mai avem la dispoziție aceste 29,2 miliarde de euro, deci urmează un capitol frumos pentru România, cu resurse și în același timp cu dorința de reforme, pentru că în PNRR sunt mai multe reforme decât există în programul de guvernare”, a declarat Gheorghe Falcă la rfi.ro

Falcă a mai declarat că România va fi capabilă să atragă banii din PNRR: „Eu cred că oamenii din interiorul Guvernului și în acest moment lucrează și am avut acest exemplu în MFE, unde am stat să spunem două zile împreună cu secretarul de stat și cu echipa de acolo. Oamenii din Guvern lucrează și administrațiile locale lucrează”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *