Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Vremea se va răci în Munții Apuseni până în 3 octombrie! Este posibil chiar să NINGĂ!

articol publicat în septembrie 20, 2021

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat astăzi prognoza de vreme în regiuni din țară, pentru următoarele două săptămâni, până în 3 octombrie. Vremea va fi rece în următoarele trei zile, apoi se încălzește și la începutul lunii octombrie temperaturile scad din nou.

TRANSILVANIA

Tendința de răcire a vremii se va menține până în jurul datei de 22 septembrie, când maximele termice vor fi în medie în jurul a 12 grade, iar media minimelor de 2-4 grade.

Va urma o perioadă de încălzire, cu aproximativ 10 grade la valorile maxime și 5 grade la cele minime, până în data de 28 septembrie, apoi se va răcori ușor.

Vor fi câteva intervale de timp cu ploaie, probabilitatea mai mare de apariție fiind în zilele de 20, 22, 24 septembrie, precum și după data de 27 septembrie.

LA MUNTE (inclusiv în Munții Apuseni)

Vremea va fi rece până în data de 24 septembrie; media maximelor termice va fi cuprinsă între 4 și 10 grade, iar a minimelor între -2 și 3 grade.

Va urma o încălzire de aproximativ 4-5 grade până în jurul datei de 28 septembrie, apoi nu vor mai fi variații termice semnificative.

Pe alocuri vor fi precipitații aproape în fiecare zi. Va ploua, dar în prima săptămână, la altitudini în general de peste 1500 m, trecător vor fi posibile și ninsori slabe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *