Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Călin Dud a anunțat că a demarat un proiect de introducere a apei în Luncoiu de Jos, separat de cel la APA PROD: „Facem digitalizare și noi nu avem apă!”

articol publicat în septembrie 22, 2021

Prezent în emisiunea „La Subiect” de la UNU TV, primarul din Luncoiu de Jos, Călin Dud, a anunțat că a demarat un proiect de introducerea apei în comună, separat de cel al APA PROD, care bate pasul de loc.

„Povestea apei în Luncoi mie îmi e o piatră de moară. 90% din oameni vor apă și în campania din 2020 când am trecut pe la fiecare cetățean pe la poartă, mi s-a cerut apă.

Lumea nu știe că proiectul nu-l derulez eu, lumea cere primarului. Proiectul, însă, este gestionat de cei de la APA PROD … iar cu ei sunt discuții și pur și simplu discuții…

Eu acum, cu echipa din primărie vrem să implementăm separat alt proiect, de acest „mega” proiect (n.r. al APA PROD) care nu mai merge. Nu știu dacă acel proiect (n.r. al APA PROD) va avea o finalitate și dacă va avea, când? Cât mai pot oamenii aștepta?

Am primit un răspuns (n.r. de la APA PROD) că proiectul este în evaluare și tot în evaluare și așa mai departe dar oamenii sunt nemulțumiți. Vă dați seama, mai ales în perioada de secetă, e greu.

Suntem de vreo 7-8 ani membri în acest ADI cu apa în care plătim o cotizație și noi nu avem o picătură de apă în rețea, că nu avem rețea de fapt.

Noi acum chiar am demarat un proiect de apă separat, încercăm să-l facem, apă menajeră, să găsim surse, să facem forări, captări de râuri. Trebuie să ne mișcăm. Apă! Facem digitalizare și noi nu avem apă!” a anunțat Dud în emisiunea „La Subiect”, moderată de Petronela Tămaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.