Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Revine VARA în Apuseni, în weekend: Brad 24 °C, Abrud 23 °C, Câmpeni 23 °C, Beiuș 26 °C, Aleșd 26 °C, Huedin 23 °C și Zlatna 24 °C

articol publicat în septembrie 24, 2021

Vara revine în acest weekend în zona Munților Apuseni, cu o prelungire până marți dimineața. Ulterior, vor fi temperaturi sub cele normale pentru această perioadă a anului până spre finalul lunii octombrie.

În zona Munților Apuseni, până la sfârșitul lunii septembrie vor fi temperaturi maxime de până la 26 de grade Celsius. În jurul datelor de de 28 și 30 septembrie sunt posibile furtuni și ploi.

Cum va fi vremea în luna octombrie?

Prognoza meteo: 27 septembrie – 4 octombrie

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în regiunile estice, dar și ușor mai ridicate în cele vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, dar și deficitare în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo: 4 – 11 octombrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo: 11 – 18 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, dar cu o tendință ușor deficitară, local.

Prognoza meteo: 18 – 25 octombrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *