Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Țarina sorțulețelor la Brad

articol publicat în septembrie 27, 2021

De ceva vreme, să tot fie ani buni, un personaj oleacă boem, oleacă penibil, garnisit cu un impozant ghiul cu echer și compas, împarte șorțulețe la promoție chefliilor plictisiți, care au răbdarea să îi asculte fanteziile rostite prin crâșme.

Dacă stai să îl asculți, dumnealui a inventat gaura macaroanei ezoterice, e însuflețit de idei generoase și iluministe.

Dacă nu am ști de trecutul dumnealui de fost consilier județean PRM – în fapt un papagal (lipitoare) la o sinecură primită din vălăul Tribunului pe vremea când trăia și putea, am crede că este cea mai progresistă figură din Țara Zarandului, la concurență cu Mîndruță și Chirilă.

Acest sărac cu duhul, care se laudă că are politicieni locali, directori și oameni de afaceri la ghiulul lui, rămâne doar un killer de insecte și rozătoare, și alea mici și adormite.

Tot prin târg, cheflii abordați devin brusc mari cunoscători ai celor care deja joacă țarina sorțulețelor, numele lor sonore devenind argument și ștaif de racolare.

Feriți-vă de personajul cu ghiul, dacă nu vreți să ajungeți vedete fără voie, la fel cum pe vremuri alții ajungeau în emisiunea „Feriți-vă de măgăruș”.

Până la alte noutăți …Winter is coming 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *