Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Protest în ședința Consiliului Local Brad! Raul Matei: Jos cenzura!

articol publicat în septembrie 27, 2021

După ce luna trecută, în ședința Consiliului Local Brad a fost rupere de nori, astăzi, în semn de protest, consilierii locali USR Plus au venit cu tricouri inscripționate cu textul „Jos Cenzura, Jos Comunismul”.

„Este o formă de protest tacită și vizuală prin care dorim sa atragem, din nou, atenția domnului președinte de ședință, domnului primar și colegilor consilieri din cele 2 partide ( PSD + PNL) care și-au dat mâna în Consiliul Local că această guvernare locală nu este în procent de 100% a PSD și PNL.

Există un segment al populației brădene, o felie de guvernare care ne-a fost alocată și nouă, consilierii locali ai USR. Acest segment al populației a votat altceva, iar acești oameni trebuie să fie reprezentați în Consiliul Local, vocea lor trebuie să fie auzită.

Legea ne dă dreptul, iar noi ca aleși locali suntem obligați de puterea votului dat nouă să ne batem pentru încrederea acordată.

Punerea pumnului în gură, cenzura timpului… sunt atributele unei guvernări locale slabe, autocrate cu rădăcini în comunism. Jos cenzura! Jos comunismul!” a explicat gestul grupului consilierilor locali USR Plus Brad, Raul Matei.

1 thought on “Protest în ședința Consiliului Local Brad! Raul Matei: Jos cenzura!

  1. Ioana Bena spune:

    Felicitari, Raul Florin Matei, Raluca Brandusan, Alin Bufnila! Ma bucur ca nu va lasati intimidati de agresivitatea si mitocania lui cazacu!
    Rusine primarelui si acolitilor lui, va bateti joc de 17 ani de orasul asta, comunistilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *