Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un brădean de 48 de ani a fost reținut de poliție 24 de ore: După eliberare a continuat show-ul!

articol publicat în septembrie 27, 2021

În data de 24.09.2021, în jurul orei  20:35, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din municipiul Brad, care conducea un autoturism pe strada Decebal, din municipiul Brad,  fără să posede permis de conducere.

În urma probatoriului administrat  și ca urmare a faptului că bărbatul a mai cmis infracţiuni la regimul rutier, faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind depus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva (ulterior fiind plasat sub control judiciar).

În data de 26.09.2021, bărbatul s-a deplasat la autoturismul pe care îl deține, care era parcat lângă sediul Poliției, s-a urcat la volanul autoturismului și a plecat, fapt care a fost înregistrat de către camerele de supraveghere ale unității de poliție.

Poliţiştii s-au deplasat în teren şi l-au identificat le scurt timp pe bărbat în faţa unui bar din satul Valea Bradului. Acesta  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la C.P.U. Brad pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge, dar a refuzat să se supună procedurii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *