Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Bine scriu cei de la Actual de Cluj: Alin Tișe și-a jucat cartea în conducerea PNL, peste Boc, direct cu Iohannis!

articol publicat în septembrie 29, 2021

Jurnalista Cosmina Fernoagă a scris un text politic cu informații interesante despre jocurile de putere din PNL Cluj și despre cum Alin Tișe și-a jucat cartea în conducerea PNL, peste Boc, direct cu președintele Iohannis.

„Dar ca să revenim, Tișe n-a contribui în niciun fel la campania internă a lui Cîțu – cum au făcut-o Boc și Buda. El nu și-a asimilat imaginea cu cea a premierului – mai ales în momentele în care ieșeau la iveală informații despre trecutul său penal din SUA. Tișe nu s-a dat deloc peste cap cu strategii interne, ori cu alcătuiri de liste de votanți fideli, și, iată că se trezește pur și simplu în conducerea centrală a PNL, cu mandat garantat de vicepreședinte.

Cine și de ce a avut interes să-l planteze pe Tișe la vârful PNL – mai ales că liberalii clujeni nu duc și nu duceau lipsă de reprezentare în Biroul Executiv – e un lucru ușor de dedus. Iohannis și compania băieților cu ochi albaștri nu-l vor pe Boc deținător absolut al controlului la Cluj, mizând că Tișe are destul venin cât să mențină un contrabalans al puterii în organizația clujeană, ba la nevoie chiar să o preia” a scris excelent Cosmina Fernoagă.

Pentru a citi tot textul, click aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *