Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Planul de Management al spaţiului hidrografic Crișuri este în consultare publică

articol publicat în septembrie 29, 2021

Planul de Management al spaţiului hidrografic Crișuri este în consultare publică, a anunțat astăzi Apele Române Crișuri.

„Au mai rămas 3 luni pentru ca părțile interesate și publicului larg să transmită comentarii, opinii sau sugestii cu privire la gestionarea resurselor de apă pentru perioada 2022-2027.

Planul de Management al spaţiului hidrografic Crișuri a fost publicat pe site-ul instituției, în secțiunea ”Consultarea Publicului”, și se adresează tuturor factorilor interesați din domeniul apei cum ar fi:

  • Autoritărțile centrale,regionale și locale;
  • Agențiile din resortul de mediului;
  • Utilizatorii de apă;
  • Publicul larg;

𝘾𝙞𝙣𝙚 𝙥𝙤𝙖𝙩𝙚 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙡𝙚𝙩𝙖 𝙘𝙝𝙚𝙨𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙧𝙪𝙡?

Factorii interesați în domeniul gospodăririi apelor: acele persoane, organizații și instituții cu rol direct și indirect în protejarea apelor și prevenirea deteriorării lor.

𝘾𝙪𝙢 𝙖𝙘𝙘𝙚𝙨𝙚𝙯 𝙘𝙝𝙚𝙨𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙧𝙪𝙡?

Acesta este disponibil online cu posibilitatea de transmitere directă – prin apăsarea butonului – TRIMITEȚI.https://crisuri.rowater.ro/?page_id=634

Toate sugestiile, propunerile și comentariile dumneavoastră pe această temă le puteți transmite pe adresele de e-mail: ‪crisuri.pmb@dac.rowater.ro‬ ‪ și crisuri.pmb@gmail.com‬

𝙋𝙖̂𝙣𝙖̆ 𝙘𝙖̂𝙣𝙙 𝙥𝙤𝙩 𝙩𝙧𝙞𝙢𝙞𝙩𝙚 𝙘𝙝𝙚𝙨𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙧𝙪𝙡?

Până la data de 30 decembrie 2021.

𝘾𝙖̂𝙩 𝙙𝙚 𝙞𝙢𝙥𝙤𝙧𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙚𝙨𝙩𝙚 𝙨𝙖̆ 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙡𝙚𝙩𝙚𝙯 𝙨̦𝙞 𝙨𝙖̆ 𝙩𝙧𝙞𝙢𝙞𝙩 𝙘𝙝𝙚𝙨𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙧𝙪𝙡?

Completând acest chestionar, ne transmiți observațiile și propunerile tale legate de proiectul Planului de Management actualizat.

În Plan încercăm să găsim soluții provocărilor cu care ne confruntăm atunci când folosim apa în diferite scopuri. Observațiile ce aduc plus valoare managementului resurselor de apă vor fi incluse în Planul actualizat” au anunțat cei de la Apele Române Crișuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *