Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primarul Bradului și-a susținut astăzi cu succes teza de doctorat

articol publicat în septembrie 30, 2021

Primarul Bradului, Florin Cazacu, și-a susținut astăzi cu succes teza de doctorat – „Creșterea performanței în administrația publică din România utilizând platforme colaborative în mediul virtual”.

Anunțul a fost făcut de consilierul său, Stefan Tiriteu: „Astăzi am fost alături de colegul și bunul meu prieten Cazacu Florin la susținerea tezei de doctorat cu titlul „Creșterea performanței în administrația publică din România utilizând platforme colaborative în mediul virtual”, avându-l coordonator științific pe domnul prof.univ.dr. Radu Ioan, un devean care face mare cinste comunității noastre.

Sunt onorat că am asistat la o prezentare de excepție, care este rezultatul experienței și al unui efort considerabil depus în slujba comunității locale de mai bine de 21 de ani.

Felicitări pentru modul profesionist de abordare a subiectului. Sunt bucuros că am ocazia să învăț de la cei mai buni!”.

Ce studii mai are primarul Bradului în CV-ul educațional?

 • 1984-1985 Student la Institutul de Mine Petroșani
 • 1989-1993 Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Economice, specializarea finanțe contabilitate (ff)
 • 2004-2005 Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale comunicării master științe Administrative
 • 2006-2007 Școala de studii Academice Post universitare „Ovidiu Șincai” București, Master în Management Politic
 • 2007 Universitatea Națională de apărare „Carol I” Colegiul Național de Apărare curs postuniversitar specializarea Securitate și bună Guvernare
 • 2010-2011 Academia de Studii Economice București (cu Universitatea d’Artois) Master în Managementul Întreprinderii și al Teritoriului
 • 2012-2015. Doctorand la Academia de Studii Economice București.

1 thought on “Primarul Bradului și-a susținut astăzi cu succes teza de doctorat

 1. Matei Raul-Florin spune:

  Să mă ia naiba! S-a întors școala cu susul în jos! Să ajungi tu, Florin Cazacu, să îți susții teza de doctorat și să devii și ,, doctor” în „Creșterea performanței în administrația publică din România utilizând platforme colaborative în mediul virtual” când tu ai cea mai neperformantă administrație la nivel de municipiu din județ, e un sacrilegiu!
  Știam de parcursul acesta ,, profesional” de ani, deși toate erau la nivel de bârfă, însă niciodată nu mi-aș fi imaginat că el poate deveni realitate. Să îți iei titlul de doctor și tu să ai carențe uriașe în exprimarea gramaticală scrisă și vorbită e o lezare enormă și o coborâre în derizoriu a tot ce înseamnă elită în România.
  S-a demonstrat încă o dată că e foarte ușor să obții titluri academice în țara noastră.
  Și nu o spun cu invidie sau cu ură, ci cu o tristețe și o lipsă de speranță din ce în ce mai vizibile și palpabile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *