Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Moții din OCOLIȘ și SOHODOL care au fost afectați de inundațiile din vară au primit CĂRĂMIDĂ de la mai mulți donatori

articol publicat în octombrie 1, 2021

Nimic nu este mai frumos pe lumea asta, în momente de greu și suferință, decât solidaritatea umană iar de asta Apuseni Info în felicită pe conferențiarul Irimie Popa, că a reușit să strângă energii pozitive și să-și ajute moții la momente dificile.

Astfel, societățile CEMACON și DEDEMAN au oferit cărămidă moților, pentru reparații și construcții iar Vasi Dobra a ajutat la transport.

„CEMACON, societatea românească, lider în blocuri ceramice din ARDEAL, care face parte din grupul DEDEMAN, arata în aceste zile că sângele apă nu se face. A fost alături de moții din OCOLIȘ și SOHODOL, prin donațiile de cărămidă făcute fraților români!” le-a mulțumit donatorilor, Irimie Popa.

„Jeremy” cum îi spun prietenii de la Cluj lui Irimie Popa, a mulțumit și tânărului transportator, un bărbat harnic de-al locului: „Am fost ajutat, cu un transport de cărămidă de la CEMACON, societate românească, deținută de grupul DEDEMAN – singurul mare comerciant român de materiale de construcții (restul aparțin altora), în vederea distribuirii în Sohodol, de-un moț cu mare suflet, Vasi Dobra. La 25 de ani administrează propria firmă de transport auto din Câmpeni. Mi se umple sufletul să văd solidaritatea românească pusă la un loc pentru binele comun. Bucuros să găsesc un tânăr moț plin de păsare!!!!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.