Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Facebook, Instagram și Whatsapp au picat!

articol publicat în octombrie 4, 2021

UPDATE3: Utilizatorii care au încercat să intre pe Whatsapp, versiunea de desktop, au fost întâmpinaţi cu mesaje ce anunţă probleme de conectare, în timp ce pe versiunea de mobil, mesajele nu se trimit deloc. În acelaşi timp, pe reţeaua socială Instagram, postările nu se încarcă, iar pe Facebook Messenger problemele de conectare au făcut aproape imposibile conversaţiile.

UPDATE2: Aplicațiile deținute de compania Facebook nu sunt funcționale, în această seară. Eroarea a apărut în jurul orei 18:40, iar utilizatorii nu pot trimite mesaje sau posta. Pe varianta desktop site-urile nu se încarcă deloc. Pe aplicațiile mobile (Android și iOS) se poate intra în aplicații, dar acestea nu sunt funcționale.

UPDATE1: Aplicaţiile Facebook, Instagram și Whatsapp sunt nefuncţionale de minim 20 de minute.

Facebook, Instagram și Whatsapp au căzut în jurul orei 18.40 utilizatori din întreaga lume nu au mai reușit să folosească aplicațiile.

Un episod similar a avut loc în 1 octombrie 2021, când au fost afectate mai puține dispozitive. Se pare însă că, de această dată, problema, raportată ca o eroare de conectare, este una generală. 

Vom reveni cu detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.