Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Cristian Dan Pasca a anunțat măsurile luate la grădinița din Câmpeni pentru prevenirea răspândirii COVID-19

articol publicat în octombrie 7, 2021

Primarul Cristian Dan Pasca a anunțat măsurile luate la grădinița din Câmpeni pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

„Am fost astăzi într-o vizită de lucru la grădinița din orașul Câmpeni care este în administrarea Consiliului Local. Am purtat discuții pe trei teme:

Am aflat de la părinți că le sunt solicitate produse de igienă pentru copii, pe care trebuie să le aducă de acasă. Am interzis orice solicitare de acest gen venită atât din partea directoarei cât și a personalului didactic al unității de învățământ. Aceste produse de igienă sunt asigurate de la bugetul local și aprobate prin hotârâre de consiliu local.

Am cerut personalului didactic și nedidactic al grădiniței să se vaccineze împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru a proteja sănătatea copiilor noștri dar și a lor.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Alba ne-a cerut să înlocuim toate covoarele din material textil aflate în încinta grădiniței. Acestea sunt greu de dezinfectat zilnic. În consecință am identificat alte soluții și vom rezolva problema în cel mai scurt timp posibil.

Copiii noștri trebuie protejați, la fel și cadrele didactice. Doar împreună putem trece cu bine peste această perioadă de pandemie” a anunțat edilul Cristian Dan Pasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.