Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

O limuzină de nunți a fost implicată într-un accident pe DN1 E60, între Gilău și Căpușu Mare: 5 răniți au fost transportați la spital!

articol publicat în octombrie 9, 2021

Poliția a fost sesizată la data de 9 octombrie a.c, în jurul orei 01.15, cu privire la faptul că, pe DN1 E60, km 498+900m a avut loc un eveniment rutier, fiind implicată o limuzină și un autoturism.

Din primele informații furnizate, impactul a fost produs între o limuzină, condusă de un bărbat de 30 de ani, care părăsea o parcare (aflata pe parte dreaptă a DN1 E60 – direcția Oradea spre Cluj-Napoca) cu intenția de a vira la dreapta, spre Cluj-Napoca, și un autoturism, condus din direcția Oradea spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 52 de ani, din Câmpia Turzii.

În urma acestui eveniment, 5 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri, respectiv cei doi conducători auto, alături de trei pasageri din autoturism.În limuzină nu se aflau alți pasageri.

Testările efectuate cu aparatul etilotest au reieșit negative.

UPDATE ISU Cluj: „La locul evenimentul s-au deplasat două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe SAJ. 5 victime au fost transportate la spital. Dintre acestea, 3 victime erau încarcerate și au fost extrase de către pompieri. Intervenția s-a încheiat la ora 02:40”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.