Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

S-a stabilit planul de realizare a rețelei de distribuție a gazului metan în orașul Sebiș, Bârsa, Bocsig și Beliu

articol publicat în octombrie 9, 2021

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a anunțat vineri că s-a stabilit planul de realizare a rețelei de distribuție a gazului metan în orașul Sebiș, Bârsa, Bocsig și Beliu.

„M-am întâlnit astăzi cu primarii Cristian Feieș (Sebiș), Emanuel Horhat (Beliu), Teodora Abrudean (Bocsig), respectiv Avram Ciev (Bârsa) și reprezentantul firmei Gaz Vest, Liviu Ilievici.

Scopul acestei întâlniri a fost identificarea unei soluții tehnice pentru extinderea rețelei de gaz în orașul Sebiș și în comunele Bocsig, Beliu și Bârsa.

În urma discuțiilor, s-a ajuns la concluzia că varianta tehnică optimă este extinderea rețelei de la Ineu spre cele patru comunități. Edilii celor patru primării urmează să semneze contractele pentru realizarea documentațiilor tehnice necesare pentru obținerea finanțării.

Îmi doresc ca locuitorii din aceste zone să beneficieze cât mai curând de această utilitate” a anunțat Cionca.

La rândul său, primarul din Sebiș a completat: „Întâlnirea a avut loc la sediul Consiliului Județean Arad participând domnul președinte Iustin Cionca, primarii celor 4 localități și directorul SC GAZ VEST S.A.

În urma acestei discuții s-a stabilit planul de realizare a acestui obiectiv deosebit de important pentru orașul Sebiș, aducerea gazului metan”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *