Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Vreme rece, de început de iarnă, săptămâna viitoare, în Apuseni

articol publicat în octombrie 9, 2021

Temperaturile vor fi mai scăzute săptămâna viitoare, decât cele normale pentru această perioadă, de sfârșit de octombrie. Vremea se apropie de normal în noiembrie, anunță meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

În acest weekend, vremea va fi deosebit de rece, conform Alina Şerban, care a declarat pentru DCNews următoarele „Vreme urâtă în acest weekend. Pe lângă faptul că s-a răcit accentuat, mai bate şi vântul, astfel încât senzaţia de rece este cu mult accentuată. Vorbim de temperaturi maxime mai scăzute faţă de normalul perioadei cu 8, 10 şi chiar peste 10 grade.

Mai mult decât atât, vorbim şi de precipitaţii în vest şi sud-vest, mâine şi poimâine. Vor mai fi ploi şi în sud, dar pe arii mai restrânse. În aceste condiţii, în care masa de aer este foarte rece, pe crestele montane vom avea precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Posibil să fie şi spulberată zăpada, dacă vântul va avea intensificări susţinute”.

Prognoza meteo 11 – 18 octombrie

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-estice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.