Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Raul Matei (USR), despre nominalizarea lui Cioloș ca premier: Eu văd tot acest „dar” ca unul troian dar mai sper să mă înșel

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat luni seară pe Dacian Cioloș drept candidat la funcția de premier. Nominalizarea a venit la finalul consultărilor de la Cotroceni între șeful statului și reprezentanții partidelor parlamentare. USR e singurul partid care a propus un premier, în persoana lui Dacian Cioloș, președintele partidului.

În teritoriu, la Brad, liderul consilierilor local USR Plus, Raul Matei, a declarat despre nominalizarea lui Cioloș ca premier, că o vede ca un „dar” troian: „Dacian Cioloș propunerea președintelui pentru formarea Guvernului. Se înțelege că majoritatea nu poate fi formată cu o coaliție care să includă PSD și AUR.

Dacă acest scenariu se va întâmpla, îmi voi cere scuze celor care mi-au acordat votul și mă voi retrage neobservat, sper invizibil, în mulțime.Eu văd tot acest ,, dar” ca unul troian. Dar mai sper să mă înșel și Dacian Cioloș să găsească buna credință în coaliția din care am fost azvârliți de Cîțu.

Tulburi sunt apele politice de acum. Mai sper ca românii mulți să nu fie de sacrificiu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian