Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Anunț important al primăriei din Beiuș în urma creșterii ALARMANTE a numărului de cazuri de COVID-19 din Beiuș

articol publicat în octombrie 13, 2021

Primăria din Beiuș a făcut o serie de recomandări locuitorilor municipiului în contextul creșterii ALARMANTE a numărului de cazuri de infectări COVID-19 din Beiuș.

„Având în vedere creșterea alarmantă a numărului de cazuri de Covid 19 pe raza municipiului Beiuș, administrația locală recomandă și roagă toți cetățenii, precum și agenții economici din Beiuș, care lucrează cu public, să respecte și să supravegheze respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu SARS Cov -19, după cum urmează:

  • Purtarea corespunzătoare a măștii de protecție care acoperă nasul și gura, în toate spațiile închise și mijloacele de transport în comun;
  • Purtarea măștii de protecție în spații publice aglomerate ( piețe, etc.);
  • Evitarea deplasărilor inutile , cu precădere în orele de vârf;
  • Protejarea persoanelor vârstnice, precum și a copiilor, evitarea expunerii lor la condiții favorabile de contaminare;
  • Păstrarea unei igiene riguroase a mâinilor, folosirea ori de câte ori este nevoie a dezinfectanților;

În cazul în care prezentați simptome de infecții ale căilor respiratorii, mai ales cu dificultăți de respirație, oboseală , febră, sunteți rugați să vă adresați de urgență medicului de familie sau UPU după caz.

Ținem să reamintim tuturor persoanelor, că singura posibiltate eficientă de evitare a contaminării sau dezvoltării unor forme grave de Covid -19, este vaccinarea.

Centrul de vaccinare Beiuș ( din sala de sport de lângă Colegiul Național Samuil Vulcan), cu acces dispre piața agro, Aleea Moților – centru, podeț pietonal parc, este deschis ZILNIC între orele 8.00-20.00, pentru a administra ORICARE doză ( inițial, rapel, doza trei-booster) de vaccin anti-Covid.

Vă mulțumim pentru înțelegere și apelăm la solidaritate civică pentru a depăși pandemia!” au anunțat oficialii primăriei Beiuș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *