Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Oana Pellea, vaccinată fiind, a anunțat că are COVID-19: Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m-am vaccinat!

articol publicat în octombrie 13, 2021

Vaccinată fiind, actrița Oana Pellea a anunțat în această seară pe o rețea de socializare că are COVID-19. Actrița a precizat că traversează o formă ușoară și nu vrea să se gândească cum ar fi fost fără să fie vaccinată.

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămâna am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat in contact cu o persoana suspecta a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele.

Presa a scris: “Oana Pellea, decizie incredibilă luată din cauza covid-19. Actrița a făcut anunțul neașteptat” Nu era nimic incredibil. Nimic neașteptat! Era o decizie responsabilă! Reacția presei da… mi se pare incredibilă! E o decizie pentru care mă aplaud din tot sufletul! Mi-am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PC-POZITIV. Mi-aș fi pus în pericol colegii și pe cei cu care aș fi intrat în contact.

Traversez o formă ușoară. Nu vreau să mă gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne in izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi si de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m-am vaccinat” a scris actrița pe o rețea de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *