Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Gelu Topan: Până vineri trebuie depuse la primăria Gilău documentele pentru obținerea ajutorului de încălzire

Primarul din Gilău, Gelu Topan, a anunțat astăzi că până în 15 octombrie, vineri, trebuie depuse la primăria Gilău documentele necesare pentru obținerea ajutorului de încălzire pe timp de iarnă.

„Normele de aplicare ale legii consumatorului vulnerabil abia au ieșit și ne pun pe fugă. Până în 15 octombrie, vineri, trebuie depuse la Primărie documentele necesare pentru obținerea ajutorului de încălzire pe timp de iarnă. Vă rog să vă grăbiți, dacă vă calificați la obținerea ajutorului, să depuneți la Primărie cererile-tip şi declaraţiile pe propria răspundere.

Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzire este de 1.386 lei/persoană, în cazul familiei, şi de 2.053 lei, în cazul persoanei singure” a anunțat Gelu Topan.

Actele necesare acordarii ajutoarelor la încălzirea locuinței pentru sezonul rece noiembrie 2021-martie 2022:

  • copii dupa actele de identitate (C.I., B.I, certificate de naștere)
  • copie dupa factura de utilități pentru solicitanții ajutorului la încălzire a locuinței cu gaze naturale sau energie electrică
  • copie după documentul care atestă calitatea în care deţine locuinţa, respectiv copie după contractul de închiriere, comodat, concesiune pentru persoanele care au calitatea de chiriași, comodatari etc.
  • copii ale documentelor care atestă veniturile realizate, respectiv adeverințe de salariu, indemnizații, cupon de pensie, somaj, adeverințe de la Administrația Finanțelor Publice Cluj pentru persoanele care realizează venituri din activități independente etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian