Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Alin Țambă anunță: Pregătim noi lucrări de investiții la Sanatoriul din Geoagiu. 80 de paturi care au asigurat oxigenul

articol publicat în octombrie 15, 2021

Vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Alin Țambă, a anunțat astăzi, în urma ședinței legislativului județean că Executivul pregătește noi lucrări de investiții la Sanatoriul din Geoagiu.

„Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu se confruntă cu întreruperi dese de curent din cauza subdimensionării transformatorului ce îl alimentează, fapt ce îi afectează desfășurarea în condiții normale a activității spitalicești.

Pentru desfășurarea actului medical la standarde înalte, Consiliul Județean Hunedoara a aprobat astăzi Nota conceptuală și Tema de proiectare pentru obiectivul de investiții: <<Lucrări de relocare și realizare conexiuni post transformare la Sanatoriul de Pneumoftiziologie Geoagiu în vederea măririi puterii instalate>>.

Prin această Hotărâre de Consiliu Județean se are în vedere rezolvarea problemelor întreruperilor de curent de la Sanatoriul din Geoagiu și asigurarea oxigenului pentru un număr de 80 de paturi, prin intermediul instalației de fluide medicale (oxigen)” a anunțat Alin Țambă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *