Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Călin Matieș, colegii săi și profesori din Alba Iulia au donat 20 de băncuțe și scaune Școlii din Sohodol!

articol publicat în octombrie 15, 2021

Senatorul Călin Matieș, alături de colegii săi din PSD Alba și cu sprijinul unor profesori inimoși din Alba Iulia au donat, vineri, 20 de băncuțe și scaune Școlii din Sohodol, comună grav afectată de inundațiile catastrofale din această vară.

„Nu am așteptări de aprecieri. Consider că am făcut doar un lucru normal într-o țară condusă anormal. Implicarea Guvernului, dar și a autorităților județene, în astfel de situații, sunt sub orice critică. O rușine pentru o țară civilizată, cu pretenții occidentale.

Au fost nenumărate apeluri din partea echipei PSD Alba, către Ion Dumitrel, pentru alocarea de fonduri de la județ. Toate, însă, fără nici un răspuns concret! Pentru că atunci când stai pe vârful unui munte nu îți vine să privești în jos, de teamă că amețești. Dar orice munte, indiferent de altitudinea sa, a fost cucerit de către simplii pământeni.

Vreau o conducere a Consiliului Județean curajoasă, umană, care să își asume sprijinirea adevăratelor nevoie ale oamenilor și care să nu mai stea pe un purcoi de bani (excedent de 25 mil. euro) în vreme ce elevi din județ învață în școli care stau să se dărâme pe ei!

Mulțumesc de asemenea colegilor mei care m-au însoțit în această acțiune, consilier județean – Marcel Otoiu Marcel, consilier parlamentar – Bodea Calin consilier local – Berindei Darius, Berindei Cristian, Marcelo Faur și șeful cabinetului senatorial – Bunea Ioan-Iulian” a anunțat Călin Matieș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *