Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ce trebuie să facă câmpănarii care doresc să depună cererile pentru ajutorul pentru încălzire?

Ce trebuie să facă câmpănarii care doresc să depună cererile pentru ajutorul pentru încălzire, a anunțat astăzi primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca.

„Direcția de Asistenţă Socială a Primăriei Câmpeni vă informează că persoanele interesate pot depune cererile pentru ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul de energie – sezonul rece 2021-2022 începând cu data de 21 octombrie 2021.

Pentru cererile depuse în perioada 21 octombrie 2021 – 20 noiembrie 2021, ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă începând cu luna noiembrie 2021, conform prevederilor art.17 alin.(7) lit.a) și b) din Legea nr.226/2021.

Formularul de cerere, precum și informațiile referitoare la documentele necesare, limitele de venituri și condițiile de acordare, sunt disponibile pe site-ul Primăriei Câmpeni la rubrica Servicii Publice-Direcția Asistență Socială-Asistența Socială sau la sediul Primăriei Câmpeni.

Menţionăm că cererea şi declaraţia pe proprie răspundere împreună cu toate documentele solicitate se depun la sediul Primăriei Câmpeni.

Toate documentele se pot descărca și de pe site-ul Primăriei” a anunțat Cristian Dan Pasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian