Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Veste bună: Pista de biciclete de la poalele Munților Apuseni se va prelungi și în Huedin!

După ce în urmă cu două săptămâni a fost inaugurată pista de biciclete de la poalele Apusenilor, lângă Huedin, din Sâncraiu, primarul din Huedin a anunțat în live-ul săptămânal, că la anul, pista va fi construită și pe teritoriul localității Huedin, până în Călățele

„S-au finalizat proiectul tehnic, avizele, pentru pista de biciclete, urmând ca săptămâna viitoare să încercăm să o scoatem la licitație.

Referitor la poveștile cu pista de biciclete, vreau să vă spun diferența dintre noi, Sâncraiu și Călățele.

Acest proiect a fost un proiect comun la început, toată lumea a știut că este 14 km de pistă Huedin – Călățele dar acum doi ani, când a căzut guvernul PSD, liderii UDMR au negociat niște bani pentru primarii lor, printre acești primari fiind și primăria din Sâncraiu.

Ei au primit atunci, acum doi ani, finanțarea pentru pista de biciclete. Noi și Călățele nu am primit-o, am așteptat un an să vedem dacă este un proiect comun sau nu, sau fiecare îl face cum poate. Se pare că nu s-a putut și atunci noi am decis anul acesta la început să prindem în buget banii care revin UAT Huedin pentru finalizarea pistei.

Călățele nu au avut, noi suntem în decalaj cu un an față de ei, care au primit bani acum doi ani.

Suntem în faza de licitație și o vom face dar cu un pic de întârziere. Călățele nu au bani, ei probabil că vor depune un proiect european anul viitor și va fi decalat față de Huedin cu încă un an. Până la urmă se va face, noi sperăm că în primăvară sau vara viitoare să fie finalizată și porțiunea Huedin – Sâncraiu a anunțat Mircea Moroșan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

EnglishHungarianRomanian