Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

Gheorghe Călătan a demisionat din Consiliul Județean Cluj

Conform publicației Foaia Transilvana, Gheorghe Călătan, unul dintre liderii liberali din zona Huedinului, a demisionat din Consiliul Județean Cluj.

Potrivit unor surse din PNL Cluj, Gheorghe Călătan a demisionat din Consiliul Județean Cluj deoarece în teritoriu nu se respectau promisiunile de la centru dar și din cauza comportamentului edilului din Huedin: „Ne-a comunicat că el nu mai poate discuta cu primarii comunelor din zona Huedin. Edilii ar fi nemulțumiți că nu se face mai nimic pentru ei. Mai este și un alt aspect, legat de comportamentul primarului din Huedin, Mircea Moroșan. Acesta a fost acuzat public, de lucrări de mântuială și că nu a luat măsuri pentru refacerea acestora” au precizat cei de la Foaia Transilvană.

Gheorghe Călătan este unul dintre cei mai influenți politicieni din zona Huedinului care cunoaște de la firul ierbii mai toate problemele și liderii de influență din zona Țării Călatei. Cu siguranță că fostul consilier județean era perceput de oamenii primarului și ca o posibilă concurență în zonă, la o viitoare bătălie pe primăria Huedin, iar nomenclatura din cetatea Huedinului a făcut tot posibilul să-l izoleze pe consilierul județean.

Ieșirea lui Călătan din rândurile PNLiștilor din zona Huedinului va produce o rană adâncă și cu siguranță va produce și nemulțumirea unor primari din zonă, care-l priveau pe Gheorghe Călătan ca un om de onoare.

Apuseni Info l-a contact pe fostul consilierul județean liberal care A CONFIRMAT DEMISIA dar care din respect pentru primarii și colegii din zonă nu a dorit să ofere nicio declarație.

Loading

2 thoughts on “Gheorghe Călătan a demisionat din Consiliul Județean Cluj

  1. Acest mafiot nu avea ce sa caute acolo felicitari presedintelui Alin Tise ca a scapat de o asemenea jigodie ticaloasa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *