Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit la Câmpeni: Ce măsuri anti COVID-19 au decis oficialii?

articol publicat în octombrie 19, 2021

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă s-a întrunit la Câmpeni, a anunțat astăzi edilul Cristian Dan Pasca. Ce măsuri anti COVID-19 au decis oficialii?

„Având în vedere incidența în creștere (aproape 10 la mia de locuitori) a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în orașul Câmpeni, ținând cont de evoluţia epidemiologică de amploare la nivelul teritoriului României, precum şi de prognozele de creştere a numărului de cazuri de infectare în perioada imediat următoare cu coronavirusul SARS-CoV -2, am întrunit Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Câmpeni” a anunțat primarul din Câmpeni.

Aveți mai jos Hotărârea nr. 5/18.10.2021.

HOTĂRÂREA Nr. 5

Având în vedere prevederile O.U.G. 21/2004 privind Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă, aprobată prin Legea 15/2005,

În temeiul art. 10 din Regulamentul-cadru privind structura organizatorică, atribuţiile, funcţionarea şi dotarea comitetelor şi centrelor operative pentru situaţii de urgenţă aprobat prin H.G. 1491/2004,

Hotărârea nr. 241 din 07.10.20201 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1000 de locuitori,

Hotărârea nr. 243 din 09.10.20201 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență pentru punerea în aplicare la nivelul tuturor unităților administrativ-teritoriale din județul Alba, a măsurilor prevăzute în H.C. nr. 1090 din 07 octombrie 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Câmpeni

HOTĂRĂŞTE:

Articol 1. Având în vedere incidența mare de îmbolnăviri 9,55/1000 locuitori – potrivit H.C.J.S.U. nr. 252/17.10.2021 la nivelul orașului Câmpeni, se vor populariza măsurile impuse de H.C.J.S.U. nr. 243/09.10.2021, de către echipe mixte formate din câte un reprezentant al: Serviciului de Poliție Locală, Serviciulului Corp Control Comercial din cadrul Primăriei, un reprezentant al Jandarmeriei( I.J.J.) și un reprezentant al Poliției Orășenești (I.P.J).

Articol 2. Se deleagă câte o persoană de la Colegiul Național ,,Avram Iancu”, Liceul Tehnologic Silvic, Școala Gimazială, pe o perioadă de 14 zile , la Spitalul Orășenesc Câmpeni, care va asigura paza în intervalul orar 7:00 – 15:00.

Articol 3. Conducerile școlilor din Câmpeni vor convoca consiliile de administrație care să analizeze situația pentru fiecare unitate de învățământ și să stabilească măsurile, inclusiv propunerea de trecere la învățământul on-line pe o perioadă de 14 zile, propunere care va fi înaintată CLSU Câmpeni, DSP Alba și ISJ Alba.

Articol 4. Procesul verbal încheiat în urma şedinţei şi prezenta hotărâre se transmite la I.S.U. ,,Unirea” al Judeţului Alba, Instituției Prefectului – CJSU Alba.

Articol 5. Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează: Serviciul de Poliție Locală, Serviciul Corp Control Comercial din cadrul Primăriei, I.J.J. ALBA, I.P.J.ALBA, conducerea școlilor, Spitalul Orășenesc Câmpeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *