Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Consiliile Județene Hunedoara și Arad vor colabora în vederea reabilitării „Drumului Regelui” din Țara Zarandului

articol publicat în octombrie 22, 2021

Consiliile Județene Hunedoara și Arad vor colabora în vederea reabilitării „Drumului Regelui” din Țara Zarandului, a anunțat astăzi președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor.

„Consiliile Județene Hunedoara și Arad au căzut de acord să colaboreze în vederea reabilitării unui drum care unește Valea Mureșului de Valea Crișului, o cale de acces cu un trecut istoric ce se leagă de numele fostului rege al României, Mihai I.

Prima discuție despre reabilitatea acestui drum am avut-o la Bazoș, în județul Timiș, când cei patru președinți de consilii județene din Regiunea Vest am decis să susținem proiectele de dezvoltare, indiferent de apartenența politică a fiecăruia. Am pus atunci bazele colaborării cu președintele CJ Arad, Iustin Cionca, și am convingerea că vom reuși să demonstrăm că unde există dialog și colaborare, există și reușite administrative.

Am pregătit și pregătim documentațiile necesare atragerii de fonduri nerambursabile pentru modernizarea și reabilitarea drumurilor județene, iar specialiștii de la cele două consilii județene vor colabora intens pentru a realiza și acest proiect” a anunțat Laurențiu Nistor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *