Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(VIDEO) Un microbuz cu șapte persoane s-a răsturnat în Bologa, pe DN1 E60 Cluj-Oradea

articol publicat în octombrie 22, 2021

În momentul sosirii la locul accidentului, pe DN1 E60, în Bologa, pompierii au găsit șapte persoane ieșite din autovehicul, dintre care patru minori, care prezentau afecțiuni ușoare.

„Un conducător auto în vârstă de 29 de ani, din Jibou, județul Sălaj, care se deplasa cu o autoutilitară din direcția Cluj, înspre Oradea ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet metalic de pe sensul opus de mers.

După impact, autoutilitara s-a răsturnat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

UPDATE. Conform reprezentanților IPJ Cluj: „Un conducător auto în vârstă de 29 de ani, din Jibou, județul Sălaj, care se deplasa cu o autoutilitară din direcția Cluj, înspre Oradea ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un parapet metalic de pe sensul opus de mers. După impact, autoutilitara s-a răsturnat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *