Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Campanie de vaccinare a ajuns din nou la Vața de Jos

Campania de vaccinare a locuitorilor din zonele rurale, reluată la inițiativa prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a continuat astăzi în comuna Vața de Jos.

„Echipa mobilă de vaccinare, coordonată de către dr. Constantin Luca, a vaccinat peste 200 locuitori ai comunei. Au fost folosite vaccinurile „Pfizer”, pentru dozele 1, 2 și 3 și „Johnson & Johnson” pentru cei care au optat pentru vaccinarea cu o singură doză.

Ca întotdeauna alături de administrațiile publice locale care se implică în vaccinarea populației, prefectul Călin Petru Marian a fost astăzi împreună cu primarul comunei, Ioan Liviu Lință și cu viceprimarul Florin Bad, care au organizat foarte bine, din punct de vedere administrativ, acțiunea de vaccinare desfășurată la Căminul Cultural din Vața de Jos. De asemenea, i-a felicitat pe cei care au decis să se vaccineze cu prima doză, indiferent de serul folosit.

Campania de vaccinare a locuitorilor din zonele rurale ale județului Hunedoara va continua și în următoarele zile de sâmbătă și duminică” au precizat oficialii prefecturii Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian