Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Sergiu Iftimovici: Primăria Beiuș nu e în stare să schimbe un….bec!

articol publicat în octombrie 24, 2021

Consilierul local social-democrat Sergiu Iftimovici, în urma mai multor discuții cu cetățenii din Beiuș, a solicitat executivului primăriei să remedieze problemele iluminatului public din oraș.

„Despre ce e vorba? In urma unor solicitări ale cetățenilor Municipiului Beiuș și in urma discuțiilor avute in “AUDIENȚĂ”, m-am deplasat în locații distincte, am sesizat problemele, am transmis problemele mai departe celor direct responsabili, adică aparatului Primăriei Municipiului Beiuș.

Problemele expuse de către cetățeni sunt mult mai multe, dar cum problemele iluminatului public s-au înmulțit, am solicitat remedierea acestora cât mai repede. Și nu, nu am cerut acest lucru azi sau ieri, ci unele din ele se cunosc de mai bine de 2-3 luni. Stimați conducători, mai gândiți-vă și la oamenii de rând, la copiii care nu au 1 ( UN BEC! 1<2) bec in parc și mai lăsați Aquapark-ul…

Vă solicit și public sa rezolvati aceste “probleme” URGENT! Nu de alta, dar la Beiuș vine iarna și la 17 se face noapte

Oare când se vor rezolva problemele minore ale oamenilor? Când veți realiza ca e vorba despre lucruri mici? Când veți înțelege ca mandatele nu sunt veșnice? Sau când veți înțelege ca Beiușul e al tuturor oamenilor?!” a precizat consilierul local social democrat.

44

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *