Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

„Zizou” din Țara Moților și Ibrahimovic de Mica, vedetele naționalei primarilor, au demolat naționala Moldovei

articol publicat în octombrie 24, 2021

Reprezentativa de fotbal a primarilor din România, a jucat sâmbătă, 23 octombrie, un meci împotriva selecționatei primarilor din Republica Moldova, pe Stadionul ”Central” din orașul mureșean Ungheni.

Partida s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a românilor, cu 3-1, două goluri fiind date de gura de tun, primarul Tiberiu Zelencz, „Ibrahimovic de Mica”, iar la victorie aducându-și contribuția decisiv și „Zizou” din Țara Moților, primarul din Crișcior, acesta jucând tot mijlocaș și amintind colegilor de creierul campionilor mondiali din 1998, Zinedine Zidane.

Dacă Tiberiu Zelencz, primarul comunei Mica, este unul dintre cei mai tineri primari din Cluj, realizările din primul mandat recomandându-l pentru al doilea, Ovidiu Furdui este unul dintre cei mai experimentați primari din Țara Moților și județul Hunedoara.

Naționala de fotbal a primarilor de comune din România este o inițiativă a Asociației Comunelor din România, care de câțiva ani programează întâlniri amicale de acest gen, cu echipe similare din alte țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *