Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

18 copilași din Ocoliș, localitate lovită crunt de inundații, vor avea parte de o surpriză la revenirea din vacanță

articol publicat în octombrie 25, 2021

Inimoșii voluntari ai CERT Transilvania ne-au anunțată astăzi că 18 copilași din Ocoliș, localitate lovită crunt de inundații, vor avea parte de o surpriză la revenirea din vacanță.

„Deși ne-au constrâns să amânăm multe proiecte dragi sufletului nostru, restricțiile din ultima perioadă ne-au și motivat să ne adaptăm și să găsim noi soluții pentru a oferi o mână de ajutor acolo unde este mai mare nevoie.

La fel am procedat și în cazul școlii din Ocoliș și a celor 18 copilași care învață acolo. 18 copii ai căror părinți luptă și acum să repare stricăciunile cauzate de viiturile din vară, dar care insistă ca piticii lor să meargă la școală. 18 copii pe care am dorit să îi încurajăm și să le arătăm că da, educația face diferența și eforturile lor sunt apreciate, pregătindu-le o surpriză pentru momentul în care vor reveni din vacanță.

Astfel că, am complotat cu prietenii de la Logistic E van Wijk, care au pregătit ghiozdane personalizate, rechizite și jocuri fel de fel și cu prietenii de la Endava, care au donat scaune de birou colorate și comode și o tablă magnetică numai bună pentru a le transmite celor mici mesajul nostru de “Bun venit!”.

Mulțumim Logistic E van Wijk , Endava și voluntarilor noștri neobosiți pentru reușita acestei zile și bucuria oferită celor mici!” au anunțat cei de la CERT Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *