Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Doi răniți au rezultat ieri din accidentul de pe DN76 Ștei-Beiuș din Petrileni! Care este filmul accidentului?

articol publicat în octombrie 25, 2021

Duminică, 24 octombrie a.c., la ora 18.50, pe D.N. 76, în localitatea bihoreană Petrileni, un bărbat de 44 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu care tracta o remorcă, pe direcția Ștei – Beiuș, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire a unui autoturism, oprit parțial în afara părții carosabile, moment în care remorca a fost lovită cu partea stânga față de un autoturism, condus din sensul opus de un bărbat de 83 de ani, din Ștei, județul Bihor.

Din impact, cel de-al doilea autoturism implicat în accidentul rutier a fost proiectat într-un autoturism oprit în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a direcției de deplasare Beiuș – Ștei.

În urma accidentului rutier, o femeie de 77 de ani, din Ștei, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *