Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Peste 70 de paturi sunt destinate pacienților cu COVID-19 la cele două spitale din Câmpeni

articol publicat în octombrie 25, 2021

70 de paturi sunt destinate pacienților cu COVID-19 la cele două spitale din Câmpeni, a anunțat astăzi, primarul din Câmpeni, Cristian Dan Pasca.

„Am fost astăzi, la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni, pentru a vedea care este situația paturilor alocate bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2.T

Toate cele 21 de paturi care au fost amenajate pentru bolnavii cu COVID 19, în data de 23 octombrie 2021, sunt ocupate la întreaga capacitate.

Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni și Spitalul Orășenesc Câmpeni au împreună peste 70 de paturi destinate pacienților cu COVID-19.

Personalul medical și auxiliar face tot posibilul ca acești pacienți să aibă toate condițiile necesare și să fie tratați cu toată grija și atenția (medicamente, hrană, căldură, curățenie etc.).

Mulțumesc personalului medical și celui auxiliar pentru modul în care se comportă și pentru devotamentul de care dă dovadă în această situație dificilă prin care trecem. Le doresc atât pacienților cât și personalului din cele două spitale, multă sănătate.

Administrația publică locală va sprijini sistemul sanitar cu tot ceea ce stă în puterea noastră pentru a trece peste această pandemie” a anunțat Cristian Dan Pasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *