Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

(FOTO) Mai mulți voluntari au ecologizat zona Barajului Mihăileni

articol publicat în octombrie 26, 2021

Dacă bine vă amintiți, Apuseni Info vă anunțat în luna septembrie că Barajul de la Mihăileni, o amenajare hidroenergetică de pe valea Crișului Alb, începută în anul 1987 și nefinalizată nici astăzi, este noua groapă de gunoi a Văii Crișului Alb.

Între timp voluntarii de la Pensiunea Poarta Apusenilor, Primăria Blăjeni și din Șantierul Mihăileni au continuat acțiunile de igienizare pentru a elibera secțiunea de curgere a apei la acumularea Mihăileni, motiv pentru care Apuseni Info îi felicită!

„În mod constant, colegii noștri de la Sistemul Hidrotehnic Independent Crișul Alb sunt nevoiți să desfășoare acțiuni de igienizare pentru a elibera secțiunea de curgere a apei la acumularea Mihăileni ( Jud. Hunedoara). Mulțumim pentru ajutorul acordat voluntarilor din Pensiunea Poarta Apusenilor, Primăria Blăjeni și din Șantierul Mihăileni” au anunțat astăzi, ultimele acțiuni de igienizare, cei de la Apele Române Crișuri.

Cei de la Pensiunea Poarta Apusenilor au comentat la rându-le implicarea: „Am considerat acțiunea noastră ca fiind o obligație morală în păstrarea și conservarea naturii în toate elementele cu care a fost înzestrată să ne hrănească viețile. Locuind în cea mai apropiată vecinătate a acumulării permanente de la Mihăileni, vom participa cu orice ocazie la astfel de acțiuni și vom acorda tot sprijinul atât financiar, material cât și logistic de care dispunem, pentru a păstra curate zonele din apropierea pensiunii noastre. Mulțumim la rândul nostru implicării imediate a Administrației Naționale Apele Române Crișuri prin doamna Chirila T. Simona și respectiv formației Brad”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *