Apuseni Info

Ştiri și informații non stop

De la 1 noiembrie brădenii vor avea căldură în apartamente

Primarul din Brad, Florin Cazacu, a anunțat astăzi că de la 1 noiembrie brădenii vor avea căldură în apartamente.

„SC Termica Brad SA, furnizorul de agent termic in sistem centralizat din municipiul Brad, este pregătită în urma probelor tehnologice efectuate în ultimele zile, să furnizeze agentul termic în municipiul Brad începând cu data de 1 noiembrie 2021!

In perioada de vară, au fost efectuate lucrările necesare pentru funcționarea sistemului de producere si transport a energiei termice.

Eventualele probleme care pot apărea la începerea furnizării vor fi remediate in cel mai scurt timp posibil! In cazul apariției unor avarii la nivel de condominiu (după gigacalorimetrul de la nivel de bloc), reamintim că responsabilitatea furnizării in apartamente revine proprietarilor, respectiv asociațiilor de proprietari. Sperăm ca începerea furnizării să nu presupună probleme tehnice majore.

În aceasta perioadă se desfășoară treptat, umplerea cu apa a coloanelor de încalzire din blocurile de locuințe racordate la sistemul de Incalzire.

Stocurile de combustibil asigură funcționarea pentru începutul sezonului rece, fiind necesară acordarea unui sprijin financiar consistent din partea guvernului, pentru municipiului Brad, in vederea asigurarii cu combustibil a Centralei Termice din Gurabarza, pe întreaga perioadă a sezonului rece 2021/2022.

Administrația publică locală vă asigură de implicarea majora, ca in fiecare an, pentru asigurarea energiei termice in instituțiile si apartamente din municipiul Brad in sezonul rece 2021/2022. Vă mulțumim pentru înțelegere!” a anunțat Florin Cazacu.

Loading

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *