Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

O petrecere de BOTEZ a fost oprită de poliţiştii bihoreni! Amendă URIAȘĂ pentru organizator!

articol publicat în octombrie 30, 2021

Vineri, 29 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii din cadrul Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea au întrerupt un eveniment privat (botez) care se desfășura în spațiu închis, într-o societate comercială din comuna bihoreană Husasău de Criş, care funcționează în regim de restaurant, încălcând astfel prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.).

În momentul intervenției polițiștilor, în local se aflau aproximativ 60 de persoane. Activitatea privată din restaurant a fost întreruptă de polițiști, iar persoanele prezente legitimate.

În consecință, administratorul societății comerciale respective a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *