Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Zeci de voluntari s-au implicat într-o acțiune de ecologizare la poalele Vlădesei, zona Mărgău-Beliș

sursă foto: Adriana Cîmpan

articol publicat în octombrie 30, 2021

Zilele trecute, zeci de voluntari s-au implicat într-o acțiune de ecologizare la poalele Vlădesei.

„Acțiunea de ecologizare ediția a IV-a de ieri, a fost din nou un real succes! VĂ MULȚUMESC foarte frumos pentru implicare!

Am acoperit zona Răchițele în proporție foarte mare, unde comunitatea s-a implicat foarte activ de fiecare dată, urmată de Scrind, unde de asemenea avem oameni foarte implicați, Mărgău, Bociu au fost și ele igienizate în limita puterilor celor câțiva oameni care nu rămân indiferenți, iar zonele de Doda Pilii, Valea Firii, spre Smida, Giurcuța și Ic Ponor au fost acoperite de prietenii noștri de la Salvamont Vladeasa Cluj, partea spre cascadă a fost acoperita de unul dintre rangerii Parcului Natural Apuseni împreună cu un alt coleg de la Salvamont!

Am avut un număr 44 de persoane voluntare, în fața cărora mă înclin și le mulțumesc pentru efortul uriaș depus.

Într-un fel sau altul au contribuit și alte persoane cărora de-asemenea le sunt recunoscătoare! Colaboratorii noștri de la RDE Harghita, vor ridica mâine dimineață cei aproximativ 600 de saci de gunoi ce vor merge spre reciclat, iar restul gunoiului ce nu poate fi reciclat va fi ridicat de către mașina de salubritate a primărie Mărgău!

Lucrurile bune le facem mereu împreună cu oameni ce aleg să nu stea de-o parte, iar eu fără sufletul vostru uriaș nu aș putea ajunge la asemenea rezultate frumoase! Mulțumesc, mulțumesc și iar mulțumesc!

Din respect pentru noi, toți cei implicați în această activitate, din respect pentru voi și pentru locul acesta minunat în care ne-a așezat Dumnezeu, vă rugăm nu mai aruncați deșeuri în natură. Ne vedem la anul…” a comentat acțiunea unul dintre organizatori, Adriana Cîmpan.

sursă foto: Adriana Cîmpan
sursă foto: Adriana Cîmpan
sursă foto: Adriana Cîmpan
sursă foto: Adriana Cîmpan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *