Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

HaiHui in doi: Au vândut tot din București și s-au mutat într-un sat izolat din Apuseni! Trăiesc ca acum 100 de ani

captură video: HaiHui in doi

articol publicat în octombrie 31, 2021

Andreia și Ionuț de la vlogul „HaiHui in doi” au ajuns în inima Apusenilor, la Cheia. Aici au întâlnit doi tineri care au vândut tot din București și s-au mutat într-un sat izolat din Apuseni iar astăzi trăiesc ca acum 100 de ani.

Astăzi, vi-i prezentam pe Gabriel și Alice, gazdele noastre din Cheia. În urmă cu opt ani, întreaga familie a decis să vânda tot din București, să renunțe la joburile de corporație și să se mute în satul izolat din inima Apusenilor. Cum se desfășoara aici, viața?” arată în descrierea video-ului cei de la HaiHui in doi.

sursă video: HaiHui in doi

Vă recomandăm să vizionați canalul HaiHui in doi

1 thought on “HaiHui in doi: Au vândut tot din București și s-au mutat într-un sat izolat din Apuseni! Trăiesc ca acum 100 de ani

  1. Buna ziua. Nu cred ca Andreia si Ionut au gasit in Cheia doi tineri care au vandut tot, ci au gasit un tanar si un copil (pe Gabriel si pe fiica lui Alice). Mama copiilor a decedat in ianuarie 2020. Frumos ar fi sa va documentati un pic inainte de a scrie articole (de orice fel ar fi ele). Cu toate astea, am vazut si eu video-ul si protagonistul vorbeste despre Cristina ca si cum ar fi pe acolo, ceea ce mi se pare o lipsa mare de respect. Pot intelege de ce ati prezentat informatii trunchiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *