Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Vreme SUPERBĂ în Munții Apuseni în următoarele zece zile: Maxime de 18-20

articol publicat în noiembrie 1, 2021

Vremea se încălzește după 3 noiembrie în zona Munților Apuseni și în Transilvania în general, fiind anunțate temperaturi maxime între 18-20 de grade Celsius. Ulterior vremea se va răci, intrând încet în anotimpul rece.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat luni prognoza de vreme pentru următoarele două săptămâni în regiuni din țară.

TRANSILVANIA – prognoza meteo 1-14 noiembrie

În primele două zile ale intervalului, se vor înregistra maxime în jur de 13 grade și minime în medie de 0-2 grade.

Apoi vremea se va încălzi. În zilele de 4 și 5 noiembrie sunt estimate maxime de 19-22 de grade și minime de 8-10 grade, valori cu mult mai ridicate decât mediile multianuale specifice începutului de noiembrie.

La finalul săptămânii se va răci, astfel se va ajunge la o medie a valorilor maxime de 12-13 grade și de 2-4 grade pentru minime.

Pentru a doua săptămână a lunii noiembrie sunt estimate maxime ușor mai ridicate la început, ce vor atinge o medie de 14-15 grade.

Vor fi mai scăzute spre final, de 10-12 grade.

Mnimele nu vor avea variații semnificative și se vor menține, la o medie regională de 2-4 grade.

Trecător se vor semnala ploi în intervalul 2 – 6 noiembrie, iar cu o probabilitate destul de ridicată și după 10 noiembrie.

CRIŞANA – prognoza meteo 1-14 noiembrie

La începutul intervalului media temperaturilor maxime va fi de 14-16 grade, iar a celor minime de 3-5 grade.

Apoi vremea se va încălzi, urmând să devină deosebit de caldă în 4 noiembrie, când la nivelul regiunii se vor atinge maxime în jurul a 22 de grade și minime de 10-12 grade.

Scăderea de temperatură estimată pentru 5 și 6 noiembrie, va readuce regimul termic în limite normale pentru această dată, respectiv o medie a valorilor maxime de 13-14 grade și de 4 grade pentru minime.

Pentru a doua săptămână a lunii noiembrie sunt estimate maxime, în general cuprinse între 12 și 16 grade și minime de 4-6 grade.

În intervalul 2 – 6 noiembrie va ploua, iar izolat vor fi posibile și cantități de apă însemnate. Sunt posibile ploi temporare și după 10 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *