Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

AUR Brad a început strângerea de semnături pentru demiterea lui Iohannis

articol publicat în noiembrie 3, 2021

AUR Brad a început strângerea de semnături pentru demiterea lui Iohannis, a anunțat recent Florin Nuțea.

„Echipa AUR Brad a început strângerea de semnături pentru demiterea Președintelui care a recunoscut că prin acțiunile sale a eșuat.

Haideți și voi alături de noi pentru o viață mai bună, pentru respectarea drepturilor noastre, pentru părinții și bunicii noștrii, ăentru copii noștrii, pentru că AUR înseamnă schimbarea pe care toți o așteptăm: schimbarea în bine” a anunțat Nuțea.

Pe de altă parte, fără să-l menționeze pe Raul Matei (USR Brad), Nuțea s-a lansat într-un atac împotriva consilierului local: „În ultimul timp apar tot mai mulți profesori de gramatică pe rețelele de socializare! Nimic nou sub soare, însă un „amic” din Uniunea Scumpim România se pare că a început să pună accent pe activitățile mele ca cetățean care momentan, nu dețin funcții publice, nu îmi iau salariu din bugetul local. s-au vreo indemnizatie măcar, însă ce este de remarcat, este faptul ca dl.X a uitat de ce a fost ales în Consiliul Local, nu știam că una dintre atribuțiile Consilierilor Locali pe banii contribuabililor este sa corecteze postările cetățenilor care postează pe facebook”.

Vă reamintim, liderii USR Hunedoara au precizat că demersul AUR de suspendare a președintelui Iohannis nu este unul serios – USRiști din Ardeal, despre cei care propun suspendarea lui Iohannis: Să demonstreze mai întâi că știu să conjuge verbul „a fi”

1 thought on “AUR Brad a început strângerea de semnături pentru demiterea lui Iohannis

  1. BLA BLA BLA spune:

    Am o intrebare ! Ce cauta un lider de sindicat(Nutea Florin) intr-un partid politic (AUR) ! oare increzutul asta are habar de lege in Romania ? sau se crede in Coreea de Nord ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *