Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Ce îi răspund consilierii locali PSD, primarului din Câmpeni, Cristian Dan Pasca?

După ce Apuseni Info a publicat ieri concluziile primarului din Câmpeni, după ședința de Consiliu Local Câmpeni, în care îi acuza pe consilierii PSD că nu au răspuns invitației de a veni la o întâlnire de lucru, social-democrații i-au răspuns edilului.

„La postarea domnului primar Dan Cristian PAȘCA, cu referire la ședința Consiliului Local din data de 29.10.2021, vrem să facem, câteva, precizări pentru ca cetățenii orașului nostru SĂ NU FIE INDUȘI ÎN EROARE:

1. De ce în 25.10.2021, ședința CL Câmpeni s-a putut face cu prezență fizică iar în 29.10. 2021 -NU ? Incidența era crescută și în 25.10 și în 29.10. Oare nu au fost alte motive? Întrebăm și noi.

2. Dacă ” ALOCAREA UNEI SUME” de 70300 lei( 703 milioane lei vechi) pentru iluminatul festiv este o sumă mică sau mare, lăsăm cetățenii orașului nostru să decidă( noi i-am informat).

3. Dacă nu îi atenționam cu privire la faptul că unor biserici nu li s-au alocat sume, acestea puteau să aștepte mult și bine sumele solicitate.

4. Dacă documentația pentru ședința CL am primit-o în 28.10. la ora 12.00 iar ședința era în 29.10.2021 la ora 14.00, cum putea domnul primar ” SĂ DISCUTE CU MULT TIMP ÎNAINTE DE ȘEDINȚĂ CU NOI. Ne-a solicitat în data de 29.10. 2021 la ora 13.00, cu o oră înainte de începerea ședinței, NU CU MULT TIMP ÎNAINTE.

5. Să ne spună concret ce sume au fost alocate la spitale și școli la rectificarea bugetară din 29.10.( fără cea din timpul ședinței)- în special la spitale?

6. Referitor la „SALUBRIS”, dacă nu avem toată documentația când mergem la notar, la bancă sau în alte locuri ne eliberează documente sau ne aprobă împrumutul cineva?

7. Dacă la Primărie se face administrație publică locală, nu politică, atunci să ne explice domnul primar de ce în consiliile de administrație, în comisiile de concurs se propun și se aprobă doar consilierii locali PNL?

8. Noi, consilierii locali PSD, vrem să aprobăm PROIECTE DE HOTĂRÂRI în cunoștință de cauză și după ce le studiem corespunzător, nu să facem doar prezența” au anunțat consilierii social-democrați din Câmpeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole recente

EnglishHungarianRomanian