Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Operațiune contra MAFIEI LEMNULUI: 25 de percheziții la persoane bănuite de tăieri ilegale de lemne!

articol publicat în noiembrie 3, 2021

Polițiști din Alba, alături de colegi din Bistrița-Năsăud, Mureș, Maramureș, Suceava, Hunedoara, Cluj, Covasna, Sălaj, Bihor, Sibiu și Satu-Mare au participat la 25 de percheziții la persoane bănuite de tăieri ilegale de lemne.

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, efectuează 25 de percheziții, în județul Bistrița-Năsăud, la sediile unor operatori economici, sediul unui ocol silvic și locuințele unor persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat, tăiere, fără drept, de arbori, furt de arbori, fals intelectual și uz de fals.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția de Ordine Publică și Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La percheziții participă și polițiști și luptători de acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Bistrița-Năsăud, Mureș, Maramureș, Suceava, Alba, Hunedoara, Cluj, Covasna, Sălaj, Bihor, Sibiu și Satu-Mare, precum și reprezentanți ai Serviciului Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud și ai Gărzii Forestiere Cluj.

Facem precizarea că efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedura penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

1 thought on “Operațiune contra MAFIEI LEMNULUI: 25 de percheziții la persoane bănuite de tăieri ilegale de lemne!

  1. Mizerii! Sunteți ca în Columbia sau Mexic, polițiști mafioți. Dați ne rezultatele! Vrem sa vedem operatori economici arestați, care au furat mii de mcubi de lemn. Pentru că asta e realitatea din terenm. Voi nu-i prindeți decât pe aia care fura cu căruța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *