Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un tânăr din Geoagiu s-a crezut „băiat de băiat” dar poliția l-a depistat: Pentru ce a ajuns în arest?

articol publicat în noiembrie 4, 2021

La data de 03.11.2021, poliţiştii din cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu au depistat în trafic un tânăr din  orașul Geoagiu,  care conducea un autoturism pe DJ 705, pe raza orașului Geoagiu. Cu ocazia controlului, cel aflat la volan a prezentat un permis de conducere și o carte de identitate aparent eliberate de autoritățile din Polonia, însă cu privire la care poliţiştii au avut suspiciuni că acestea sunt falsificate. De asemenea, poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere eliberat de autoritățile din România.

În urma comunicărilor cu autoritățile din Polonia, poliţiştii au stabilit faptul că permisul de conducere și cartea de identitate prezentate pentru control sunt false, iar tânărul nu figurează ca deținător de permis de conducere în bazele de date ale autorității străine „emitente”.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că  tânărul  a obținut în mod fraudulos cartea de identitate și permisul de conducere, motiv pentru care, în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals, iar față de tânăr a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Cercetările vor continua în acest caz, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, pentru documentarea întregii activități infracţionale, urmând a fi dispuse măsurile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *