Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un val de aer polar va lovi Munții Apuseni săptămâna viitoare: Temperaturile vor scădea chiar și până la 0 grade!

articol publicat în noiembrie 4, 2021

Un val de aer polar se apropie de Munții Apuseni, iar conform datelor publicate de către experții în meteorologie, vremea se răcește începând de vineri, 5 noiembrie.

Vremea se va răci pe la jumătatea lui brumar, atunci când valorile termice vor scădea chiar și până la 0 grade în regiunile centrale ale țării. La munte, turiștii se vor putea bucura de ninsori în zonele montane joase.

„În a doua săptămână de noiembrie este aşteptat un nou val de frig, fiind posibile minime sub 0 grade în centrul ţării şi posibil chiar ninsori în zonele de munte mai joase”, a anunțat meteorologul Elena Mateescu.

Vremea în săptămâna 8 – 15 noiembrie

Valorile termice din această perioadă vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, mai ales în zonele montane. Va ploua puțin la nivelul întregii țări, în special în regiunile de sud-vest.

Vremea în săptămâna 15 – 22 noiembrie

Temperaturile medii ale aerului încep să scadă în toate zonele României, lucru perfect normal pentru jumătatea lunii noiembrie. Cantitatea de precipitații înregistrată la nivel național va fi una scăzută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *