Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Primărița din Brusturi și soțul acesteia au fost reținuți pentru tentativă de omor

articol publicat în noiembrie 5, 2021

Primărița din comuna Brusturi, Livia Bârlău, a fost reținută miercuri seară, împreună cu soțul ei, Petrică Bîrlău.

Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor, după ce un fost procuror din județ a fost bătut în magazinul pe care cei doi îl dețin în localitate.

Conform ebihoreanul.ro, incidentul a avut loc 29 septembrie, într-un magazin de materiale de construcţii aparţinând primăriţei PSD Livia Bârlău şi soţului acesteia. Fostul procuror Ioan Bodogai a fost bătut cu un cleşte de tăiat lanţuri, ajungând la spital plin de sânge, cu capul spart în trei locuri, cu braţele acoperite de plăgi şi cu piciorul rupt, pentru fixarea căruia medicii au fost obligaţi să-i monteze tije metalice.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor s-a pronunţat, joi seara, cu privire la propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalului Bihor pe numele Liviei Bârlău şi a soţului acesteia, Petrică Bârlău, acuzaţi de tentativă la omor: „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor şi, în consecinţă (…) dispune arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04 noiembrie 2021 şi până la data de 03 decembrie 2021, inclusiv”.

Mai multe detalii despre acest caz, pe ebihoreanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *