Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Cine este de vină pentru cozile imense de pe DN1 E60 Cluj-Oradea, din zona Huedin? Când se va descongestiona traficul în zonă?

articol publicat în noiembrie 6, 2021

Primarul din Huedin a explicat vineri, că pentru traficul infernal de pe DN1 E60 din zona Huedin, de vină nu este executivul local, ci lipsa unei semaforizări bune în oraș și că pentru soluționarea problemei, „mingea este în terenul” constructorului și poliției rutiere.

„Aș vrea să spună câteva probleme despre semaforizare. Să nu credeți că primăria și primarul orașului Huedin sunt vinovați de aceste cozi interminabile pe E60.

Noi am vrut să facem această semaforizare pentru binele cetățenilor orașului Huedin și nu pentru E60. Deci, mie cetățenii mi-au sugerat că nu pot intre de pe strada Avram Iancu, Vlădeasa, de pe Republicii și trecerile de pietoni. Deci în acest sens funcționa semaforizarea.

A fost afectată un pic de lucrările de asfaltare care au avut loc de cei de la drumurile naționale și s-au stricat niște bucle. Ei, în acest moment, responsabili pentru modul cum funcționează semaforizarea, adică cât stă pe roșu, pe verde, pe galben, sunt constructorul și poliția rutieră. I-am pus față în față, discută de aproximativ trei luni, trebuie să facă o tabletă nouă, cu noi timpi pentru roșu, verde și galben. Ne-au promis că într-o săptămână-două rezolvă această problemă, deci mingea este în terenul lor, până atunci trebuie să ținem semaforizarea pe intermitent, pe galben. Deci până când circulația și cu constructorul vor rezolva problema, cu noii timpi de funcționare, circulația în orașul nostru va fi pe lumină intermitentă” a anunțat Mircea Moroșan.

Vă reamintim, zilele trecute, în mai multe rânduri, circulația pe DN1 E60 în zona Huedin, s-a întins pe cozi de câțiva kilometri.

2 thoughts on “Cine este de vină pentru cozile imense de pe DN1 E60 Cluj-Oradea, din zona Huedin? Când se va descongestiona traficul în zonă?

  1. Ardă-i focu pe guvernanntii, de după 1989. O bucata de autostrada nu au fost in stare sa facă nenorociții ca sa lege Oradea, orașul vestic cu cel mai mare tranzit, și Cluj un oraș in continua expansiune.

  2. Asta se rezolva foarte simplu. Claxonati in coloana. Isi scot ei semaforul singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *