Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

S-a terminat cu raiul braconierilor de păstrăvi, de pe râurile de munte, din Apuseni

articol publicat în noiembrie 6, 2021

Mai mulți voluntari, organizați în Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării Cluj, au luat la pas în aceste săptămâni râurile de munte din zona Clujului, Munții Apuseni și au anunțat că în această toamnă și-au propus să se asigure, că păstrăvul se va reproduce în liniște.

Am început acțiunile de monitorizare a râurilor de munte din județ pentru a ne asigura că păstrăvul se reproduce în liniște și pentru ca pescarii să aibă ocazia să facă cunoștință cu noua generație.

Până atunci o să vă lăsăm să vă delactați cu frumoasele peisaje de toamnă. Acțiunile de monitorizare se vor face atât pe timpul zilei, cât și noaptea, aviz celor care nu pot sta linișitiți!” au avertizat cei de la Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării Cluj.

Asociația Națională de Combatere a Braconajului și Poluării, filiala Cluj este un ONG educativ și activ, care își propune să contribuie la încetarea actelor iresponsabile de poluare și braconaj prin acționarea directă pe teren și sesizarea instituțiilor și autorităților abilitate în rezolvarea acestor probleme.

Mai puteți citi, pe acest subiect – Braconierii de păstrăvi de pe râul Iara, din Munții Apuseni, au fost depistați de organele de control și sancționați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *