Apuseni Info

Ştiri și informații din Apuseni

Un tânăr din Brad face performanță în culturism: Nuțea solicită politicienilor din Brad să sprijine și performanța în sport

articol publicat în noiembrie 6, 2021

Florin Nuțea, lider al AUR din Brad, a făcut o postare interesantă în aceste zile, legată de un tânăr culturist din Brad, care a obținut rezultate la nivel național și internațional.

Nuțea solicită politicienilor locali să sprijine performanța locală în sport, inclusiv realizările acestui tânăr: „Unii dintre voi îl cunoașteți alții poate nu. El este Andrei Pleșa, 24 de ani, un tânăr ambițios care din propriile venituri și multă perseverență a ajuns să fie recunoscut pe plan național și internațional luând locul 3 la concursul de Culturism desfășurat la Sibiu, în urmă cu câteva luni și locul 4 la Cupa Europeană de Culturism.

E Brădean de-al nostru, om fain, respectuos cu toată lumea și respectat de cei ce îi apreciază dedicarea și pasiunea de a fi un exemplu pentru sportul local. Din păcate nu e apreciat de cei care, prin funcția pe care o ocupă, ar putea acorda un sprijin sportivilor care fac performanță și care aduc imagine și pun pe buzele multor oameni numele orașului nostru.

Domnule Primar, ce credeți, merită acest tânăr susținut? Dragi Consilieri Locali, aveți în plan sprijinirea sportului și a sportivilor?

Mi-aș dori să primesc un răspuns dar din păcate e posibil să nu existe unul, pentru că uităm adesea că dacă nu ne respectăm valorile nu doar că le vom pierde dar riscăm să îi descurajăm pe cei ce ar putea fi o valoare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *